2010. február 15., hétfő

Adománygyűjtés a bakonybéli monostor vendégházának berendezésére


Kedves Barátaink!

Örömmel tapasztaltuk az elmúlt tíz évben, hogy közösségünket nagy számban keresték fel vendégek, akiknek többsége a felüdülés és a kegyelmi találkozások helyének tapasztalta meg a Monostort. Régi tervünk, hogy vendégeink méltó fogadására és ellátására olyan házat hozzunk létre, amely mentes a fényűzéstől, de a mai kor igényeihez illeszkedve alkalmas szálláshelyet nyújt a pihenésre, imádságra, csendre vágyóknak. Egy ilyen vendégház működése - a vendégektől befolyó összeg révén - hozzájárul Monostorunk fenntartásához is.

Az új vendégház felépítésére benyújtott pályázatunk elnyerte az EU által felajánlott támogatást. Terveink szerint 2010. októberére felépül a 14 személy befogadására alkalmas Szent Günter Vendégház. Ám ahhoz, hogy vendégeket is fogadhassunk, be kell bútoroznunk az új házat. Ehhez kérjük baráti segítségüket: lehetőségükhöz mérten támogassák vendégházunk berendezésének költségeit! Segítségüket előre is köszönjük.

2010 február 15-től október 15-ig gyűjtjük a Bakonybéli Szent Mauríciusz Alapítvány számláján a Szent Günter Vendégház berendezésére szánt adományokat.

Az alapítvány számlaszáma:
Zirc és Vidéke Takarékszövetkezet, 73900054-11074410.

A számlára banki átutalással lehet pénzt eljuttatni. Kérjük, a közleményben tüntessék fel a „vendégház” kifejezést. (Az adószámmal rendelkező adományozók az Alapítványtól kapott igazolással a befizetés egy részét a személyi jövedelemadójukból levonhatják.)

A 20.000 HUF forintot vagy azt meghaladó összeget adományozóknak a Monostor 3 napra vagy házaspár esetén 2 napra ingyenes szállást biztosít majd a Szent Günter vendégházban.

Projektünket adója 1%-nak irányításával is támogathatja (a Bakonybéli Szent Mauríciusz Alapítvány adószáma: 18929146-1-19).

Köszönjük, hogy az elmúlt években felkeresett bennünket. Köszönjük barátságát, Monostorunk eddigi támogatását, segítségét, szeretetét!

Halmos Ábel OSB
perjel

Bakonybél, 2010. február 1.

1 megjegyzés:

MXwm írta...

Köszönjük a "reklámot"!